Falcon Digital
Elegant Digital Brand
0   /   100

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Falcon Digital 

elegant & sophisticated brand personality

Clients Stories

Τα λόγια είναι περιττά λένε!! Και θα συμφωνήσω!!! Ένας πολύ καλός επαγγελματίας και συνεργάτης! Άψογος στην δουλειά του σε μια εποχή που ο κόσμος κοιτάζει το εύκολο και γρήγορο. Κρατά ψηλά τον πήχη Falcon Digital όπως πάντα!!!
Vironas Vamvakis, singer Demeque
2 χρόνια συνεργασίας με την Falcon Digital και έχω να δηλώσω πώς μας αναβάθμισε την εταιρική ταυτότητα της βιομηχανικής μονάδας μας στο ψηφιακό περιβάλλον. Ποιοτικά videos στα social media, με διαφημίσεις αλλά και στόχευση πελατών σε google. Χαίρομαι πως το customer service όποτε καλέσουμε είναι εκεί για να μας λύσουν το θέμα ή αν ζητήσουμε κάτι εκτάκτως.
Vincenzo Chirico Διευθύνων Σύμβουλος Fargeco Hellas
Όσοι αναζητούν ψυχολόγος εμφανίζομαι πρώτη σε ολόκληρη τη google με το χαμηλότερο κόστος ανά κλικ. Η παρουσίαση που μου κάνει με τα δεδομένα χρηστών είναι κατανοητή και λαμβάνω αποφάσεις ανάλογα με την ψηφιακή συμπεριφορά των επισκεπτών.
Φόνη Τζιτζιμίκα Ψυχολόγος
Σε μια εποχή που οι επαγγελματίες σπανίζουν, η Falcon Digital κάνει τη διαφορά! Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με μια απίστευτη συνεργασία εκτόξευσε τις πωλήσεις του τσιπουράδικου μας από το Facebook! Το "ευχαριστώ" είναι λίγο!
Αννα Δρακοπούλου ιδιοκτήτρια "Ο Καφενές της Άννας"
Η αλληλεπίδραση που δημιούργησαν μέσα σε λίγες ημέρες με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο ήταν απλά μοναδική. Ποιοτικά banners και στοχευμένη διαφήμιση με αποτέλεσμα να κερδίσει παραπάνω ψήφους. Το ψηφιακό προφίλ που δημιούργησε ήτανε άριστο. Ευχαριστούμε πολύ και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη της Falcon Digital Τάσο Καλλιγά.
Μαρία Φραγκούλη, υπεύθυνη δημοσιών σχέσεων δημοτικού συμβούλου
Google Ads

Παρακολούθησε βίντεο με παρουσίαση ανάλυσης ανταγωνισμού σε πιθανό πελάτη προκειμένου να αρχίζεις να καταλαβαίνεις με απλά λόγια τι κάνουμε.

Social Media

Στα social media το δημιουργικό με video και banners χωρίζεται σε πλάνα και φωτογραφίες από κινητό σας και προσαρμόζεται με πλάνα αρχείου HD για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα και σε επαγγελματική φωτογράφιση μια φορά το μήνα με κάποιον από τους συνεργάτες μας με έξτρα κόστος. Επιπλέον χτίζεται ένα πλάνο στρατηγικής με advanced μεθόδους στόχευσης πιθανών πελατών.

Youtube

Η διαφήμιση στο Youtube στο 2 μεγαλύτερο ψηφιακό κανάλι με την υψηλότερη αλληλεπίδραση είναι μονόδρομος

Google Analytics

Το νέο πετρέλαιο είναι η συλλογή δεδομένων ψηφιακής συμπεριφοράς από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σου. Η νέα ψηφιακή εποχή ξεκίνησε μην μένεις πίσω στις εξελίξεις.

Growth Hacking Tools

Ειδικές τεχνικές προώθησης με ψηφιακά εργαλεία τελευταίας γενιάς.

18
Πελάτες από 2018
8
Συνεργάτες
600
Έσοδα που κέρδισαν πελάτες σε ΧΙΛΙΑΔΕΣ
7
Χώρες διαφήμισης
Ανακάλυψε την elegance και τολμηρή πλευρά της διαφήμισης. 

Θες να μιλήσουμε για το project σου;

Game Changers
Οι Game Changers είναι οι εταιρείες οι οποίες ξεκίνησαν πρόσφατα τη διαφήμιση στο διαδίκτυο , έτσι δεν θα έχουν τόσο πολύ κίνηση ακόμα, αλλά μπορεί να έχουν εκρηκτική αύξηση της κυκλοφορίας. Θα θελήσουμε να τους τσεκάρουμε και αν τελικά αποδιοργανώσουν τους υπόλοιπους στην αγορά
Ο παίκτης Niche μπορεί να είναι νέος στην αγορά, ή θα μπορούσε να είναι ένας μακροπρόθεσμος παίκτης - αυτό που τον ορίζει είναι ο χαμηλός ρυθμός ανάπτυξης της επισκεψιμότητας του και ο χαμηλός όγκος της πελατείας του. Δεν τους υποτιμούμε , όμως, διότι σκόπιμα έχουν ως στόχο να προσελκύσουν ένα μικρότερο κοινό δηλαδή να έχουν χαμηλό traffic και ποιοτικό κοινό.
Ο Καθιερωμένος Παίκτης είναι ένας βετεράνος, με καθιερωμένη παρουσία και όγκο, αλλά δεν αυξάνει την επισκεψιμότητα του πολύ γρήγορα από διαφημίσεις διότι δεν επενδύει πολλές φορές σε σοβαρό ποσό διαφημιστικής δαπάνης. Εδώ έρχονται πολλές φορές οι game changers και τους τοποθετούν στην αφάνεια στα ψηφιακά κανάλια και στην αγορά γενικότερα. Είναι όπως με το λαγό και τη χελώνα από τους μύθους του Αισώπου.
Οι ηγέτες κυριαρχούν στις διαφημίσεις τόσο στην επισκεψιμότητα όσο και στον ρυθμό ανάπτυξης, και δεν δείχνουν σημάδια διακοπής. Αντί να ανταγωνιζόμαστε απόλυτα μαζί τους σε πιθανή ανάλυση ανταγωνισμού , αξιοποιούμε την γνώση των game changers για να καθιερωθούμε από τα χαμηλά στα ψηλά και να αντικαταστήσουμε τους ηγέτες.
Πως γίνεται όμως στην πράξη;

Θες να μιλήσουμε για το project σου;