Τι σημαίνει το ονομα falcon digital;

🦅Η ονομασία Falcon Digital ήρθε από το γεράκι το οποίο από ψηλά βλέπει τον στόχο του και αρπάζει την τροφή του.🎯 Τα γεράκια περιλαμβάνουν μερικούς από τους καλύτερους θηρευτές του ιπτάμενου κόσμου και, σίγουρα, τους ταχύτερους. 👉Μερικά είδη, όπως ο πετρίτης, κυνηγάνε με εφορμήσεις μέσης ωριαίας ταχύτητας 200-250 χιλιομέτρων, ενώ έχουν καταγραφεί και ταχύτητες που πλησιάζουν τα 400 χιλιόμετρα.

🌥🌦🌙Κυνηγούν είτε ακολουθώντας την ουρά του θηράματος, είτε -συνηθέστερα- εποπτεύοντας το χώρο από κάποιο ύψος και εφορμώντας κάθετα την κατάλληλη στιγμή. Η όρασή τους είναι οξύτατη, περίπου 2,5 φορές μεγαλύτερη του ανθρώπου. 👉Αρκετά γεράκια χρησιμοποιούν την τεχνική της αιώρησης (hovering), για ακριβέστερη εποπτεία του χώρου. Κυνηγάνε την ημέρα, αλλά υπάρχουν και κάποια είδη που μπορεί να συνεχίζουν μέχρι αργά το βράδυ…

💎💰💰Στον κόσμο της ανάλυσης ψηφιακής συμπεριφοράς χρηστών, είναι το ιδανικό παράδειγμα. Η Falcon Digital διαθέτοντας μια πλούσια γκάμα από δεδομένα χρηστών σε πραγματικό χρόνο, από «ψηλά» αναλύει και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να στοχεύσει στο κατάλληλο κοινό για λογαριασμό των πελατών της. Με ειδικές τακτικές επαναστοχεύει και ακολουθεί παντού στο διαδίκτυο, το πιο «ζεστό» κοινό όπου έδειξε ενδιαφέρον για μια διαφήμιση ή για την ιστοσελίδα του πελάτη. Ενδιαφέρον για έναν χρήστη σημαίνει: να παρακολούθησε ένα βίντεο μέχρι τέλους στο Facebook, να επισκέφτηκε την ιστοσελίδα  πελάτη από την Google και να παρέμεινε χρονικά 3 λεπτά, να πρόσθεσε προϊόντα στο καλάθι αγορών αλλά να μην προχώρησε σε αγορά, να επισκέφτηκε συγκεκριμένες σελίδες πάνω από 2 φορές κλπ. 

Scroll to Top